Joburi

_

4 motive sa te alaturi ACVATOT

Ne place diversitatea

Cand vorbim de diversitate, nu ne referim doar la diversitatea meseriilor pe care le gasesti la noi, ci si la diversitatea oamenilor. Credem ca plusul de valoare izvoraste tocmai din unicitatea fiecaruia dintre noi, din varietatea de idei si opinii, din maturitatea si tineretea fiecarui membru al echipei noastre. Cand ai atatea atuuri la un loc, este usor sa transformi idei in realizari.

Incurajam mobilitatea

Credem ca evolutia inseamna a experimenta lucruri noi. De aceea incurajam mobilitatea profesionala si geografica. Si pentru ca avem lucrari in toata tara, este foarte posibil ca, la un moment dat, sa iti propunem un santier departe de casa. . Mai mult decat atat, fiind parte a unui grup international, avem posibilitatea de a crea oportunitati de mobilitate la nivel international.

Dezvoltam oameni

Valorificam si cultivam potentialul uman. Dezvoltarea profesionala si adaptabilitatea sunt esentiale evolutiei fiecaruia dintre noi. Gratie politicii noastre de formare profesionala, ne asiguram ca fiecare membru al echipei isi dezvolta, constant, competentele profesionale.

Investim in sanatatea si securitatea la locul de munca

Obiectivul nostru in termeni de siguranta este zero accidente. Investim in echipamente de protectie individuala si colectiva. Dedicam timp instruirii colaboratorilor. Organizam frecvent sesiuni de formare in materie de sanatate si securitate in munca. Tratam cu maxima seriozitate preventia si analiza riscurilor.