Atuurile noastre

_

Atuurile noastre

Succesul ACVATOT se bazeaza pe responsabilitate. Incurajam dezvoltarea durabila si profitabila, respectul fata de mediu, fata de clientii, furnizorii si colaboratorii nostri. Acordam o atentie deosebita prevenirii riscurilor, sanatatii si securitatii in munca. Avem parteneri de incredere, cu care impartasim valori comune.

Dezvoltare durabila

Credem in dezvoltare durabila si in imbunatatirea continua a produselor si serviciilor oferite.

Responsabilitatea este o prioritate pentru ACVATOT, un atu ce ne permite sa propunem clientilor nostri solutii alternative ce nu numai rezolva o problema existenta, dar anticipeaza si nevoi viitoare.
In ACVATOT, a propune solutii personalizate la cheie inseamna a combina capacitatea de a asculta nevoile unui client si experienta dovedita in domeniu, cu abilitatea de a ne adapta la conditiile schimbatoare ale unui santier.

Certificarea sistemului de management integrat calitate – mediu – sanatate si securitate in munca este o dovada evidenta ca ACVATOT este un partener responsabil. La aceasta tripla certificare, se adauga si angajamentul nostru in materie de responsabilitate sociala.

Resurse adaptate

Cea mai valoroasa resursa a noastra sunt oamenii. Credem in potentialul lor creativ de a transforma idei in rezultate. Si cand aceste idei sunt insotite de solide competente tehnice si manageriale, succesul este garantat.Avem preocuparea permanenta de a instrui personalul in utilizarea celor mai noi tehnici si tehnologii.

ACVATOT foloseste propria flota de utilaje si echipamente pentru realizarea lucrarilor contractate. Pentru ca dezvoltarea tehologica este parte din strategia noastra de dezvoltare durabila, la noi veti gasi, pe langa clasicele utilaje si tehnologii speciale prietenoase cu mediul precum: masini de foraj orizontal dirijat si pipe-jacking, roboti multifunctionali, masini de hidrocuratat, aparatura pentru inspectie video.

Parteneriate solide
Clientii nostri sunt partenerii nostri cei mai importanti, pentru ca scopul nostru principal este satisfacerea nevoilor lor.
Parteneri ne sunt si competitorii nostri. Cum competitia este sursa progresului, ne straduim sa ne autodepasim si ii admiram pe cei din breasla noastra care progreseaza odata cu noi. De-a lungul zecilor de ani da cand suntem pe piata constructiilor, s-au creat parteneriate solide, chiar daca uneori ne dorim sa castigam acelasi contract.
Impartasind valorile grupului din care facem parte, in termeni de calitate, responsabilitate si dezvoltare durabila, punem accentul pe satisfactia clientul. Gratie personalului specializat si echipamentelor adaptate, compania noastra poate raspunde tuturor tipurilor de solicitari, atat pentru client private cat si pentru municipalitati si clienti industriali.